100% BIO ABRIKOZENOLIE

--,-- Excl. btw*
* Excl. btw Excl. Verzendkosten
Haar: Als uw haar broos is en u snel haar verlies, dan is deze lichtbron de oplossing. Abrikozenolie voedt uw haar diepgaand en geeft het weer glans en vitaliteit. Lees meer
  • usp1
  • usp2
  • usp3
  • usp4
  • usp5
  • usp6

Specificaties

Merk:
Richard Solveig
EAN:
710535606942

Informatie

"De lichtbron"

Haar: Als uw haar broos is en u snel haar verlies, dan is deze lichtbron de oplossing. Abrikozenolie voedt uw haar diepgaand en geeft het weer glans en vitaliteit.

Huid: Heeft u een doffe, gerimpelde of vermoeide huid? De lichtbron is voor u gemaakt. Deze regenererende olie zal uw huid een stralende glans geven door tekenen van vermoeidheid uit te wissen, en zal u ook helpen de veroudering van uw huidcellen te vertragen. Voor de droge huid is de lichtbron ook aan te bevelen, want deze zal u zachtheid en uitstraling geven. U kunt ze 's morgens in uw wellness-routine gerust gebruiken als make-up basis, en aan het einde van de dag is ze perfect als make-up remover! De lichtbron is een olie die zeer snel doordringt, er is dus geen enkele reden om deze niet te gebruiken. U zult snel merken dat u niet meer zonder kunt, het zal uw huid goed doen.
Voor alle huidtypes en vooral voor de doffe en vermoeide huid.

100% abrikozenpitolie, biologische olie voor cosmetisch gebruik, gezicht, lichaam en haar.

Extractiemethode: Olie onder druk
onttrokken en niet geraffineerd.

Inhoud: 100 ml

Oorsprong: Europa

Samenstelling: Alfa-linoleenzuur (omega-3): 21,9% - 36,6% - oliezuur: 62,1% - 71,8% - Palmitoleenzuur: 0,4% - 0,8% - Palmitolzuur: 4,6% - 7,6% - Stearinezuur: 0,2 - 1,3%.

Bewaring: 18 maanden.

Bewaar abrikozenpitolie in een goed gesloten fles uit de