100% BIO AMANDELOLIE

--,-- Excl. btw*
* Excl. btw Excl. Verzendkosten
Haar: "De traditionele olie" is dé olie voor droog, ruw, breekbaar en gesplitst haar. Ze is ook zeer populair bij mensen met krullend en afrohaar. De traditionele olie wordt ook gewaardeerd door gekleurd haar. Deze olie helpt ook roos te bestrijden. Deze Lees meer
  • usp1
  • usp2
  • usp3
  • usp4
  • usp5
  • usp6

Specificaties

Merk:
Richard Solveig
EAN:
710535606935

Informatie

"De traditionele olie"

 

Haar: "De traditionele olie" is dé olie voor droog, ruw, breekbaar en gesplitst haar. Ze is ook zeer populair bij mensen met krullend en afrohaar. De traditionele olie wordt ook gewaardeerd door gekleurd haar. Deze olie helpt ook roos te bestrijden. Deze hebt u zeker nodig in uw badkamer !

Huid: Heeft u een geïrriteerde en droge huid? De traditionele olie is de olie voor u. Ze heeft een verzachtende en kalmerende werking op uw huid. Een eeuwenoude olie waarvan de voordelen niet bewezen hoeven te worden. Dankzij dit product herstelt en versterkt u uw huid. U zult snel weer een babyhuidje hebben, en beschermd zijn tegen uitdroging. De traditionele olie wordt ook gebruikt in geval van verbranding, irritatie of jeuk. En als neusje van de zalm: de traditionele is ook effectief bij zwangerschapsstriemen.

Hydraterend voor de gevoelige, geïrriteerde en uitgedroogde huid.

100% biologische zoete amandelolie, voor cosmetisch gebruik, gezicht, lichaam en haar.

Extractiemethode: Olie onder druk onttrokken en niet geraffineerd.

Inhoud: 100 ml

Oorsprong: Spanje

Samenstelling: 24% linolzuur, essentieel vetzuur, palmitinezuur (4,0 tot 9,0%), palmitolzuur (max 0,6%), margarinezuur (0,2%), stearinezuur (max 3,0%), oliezuur (62,0 – 86,0%), Linolzuur (2 w-6 : 20,0 - 30,0%), Alpha-linoleenzuur (max. 0,4%), Gadolzuur (max. 0,3%), Beheenzuur (max. 0,2%), Erucazuur (max. 0,1%), Arachidinezuur (max. 0,2%).

Bewaring: 18 maanden. Bewaar zoete amandelolie in een goed gesloten fl