100% BIO DRUIVENPITOLIE

--,-- Excl. btw*
* Excl. btw Excl. Verzendkosten
De antioxidant kan dagelijks in slechts enkele druppels worden aangebracht. Ze is de bondgenoot van krullend, pluizig en afrohaar. Druivenpitolie vermindert roos aanzienlijk en voorkomt de vorming ervan. Door zijn bestanddelen versnelt de antioxidant de h Lees meer
  • usp1
  • usp2
  • usp3
  • usp4
  • usp5
  • usp6

Specificaties

Merk:
Richard Solveig
EAN:
710535606980

Informatie

"De antioxidant"

Haar: De antioxidant kan dagelijks in slechts enkele druppels worden aangebracht. Ze is de bondgenoot van krullend, pluizig en afrohaar. Druivenpitolie vermindert roos aanzienlijk en voorkomt de vorming ervan. Door zijn bestanddelen versnelt de antioxidant de haargroei en verhoogt ze ook het haarvolume. Deze olie biedt een enorm voordeel voor het haar, dat snel zijn gezondheid herwint !

Huid: Is uw huid al wat ouder? Wilt u uw droge huid voeden of uw vette huid hydrateren? De antioxidant is de oplossing. Druivenpitolie heeft een hoge concentratie antioxidanten en micronutriënten. Dit wordt een jeugdig elixer voor uw huid. Uw huid wordt weer soepel en elastisch.
Zeer evenwichtig in essentiële vetzuren: druivenpitolie is beschermend en voedend. Ze is geschikt voor alle huidtypes en in het bijzonder voor de vette huid.

100% biologische druivenpitolie voor cosmetisch gebruik.

Extractiemethode: Olie onder druk onttrokken en niet geraffineerd.

Inhoud: 100 ml

Oorsprong: Frankrijk

Samenstelling: Palmitinezuur (6,77%), Palmitolzuur (0,11%), Stearinezuur (3,78%), Oliezuur (13,18) Linolzuur (78,27%), Linoleenzuur (0,40%), Arachidinezuur (0,16%)

Bewaring: 18 maanden.

Bewaar druivenpitolie in een goed gesloten fles uit de buurt van hitte (temperatuur onder de 20°C), lucht en licht.