100% BIO HAZELNOOTOLIE

--,-- Excl. btw*
* Excl. btw Excl. Verzendkosten
In de haarverzorging zal de hersteller droog en beschadigd haar behandelen. Ze is een goede bondgenoot in de zomer, en zal uw haar beschermen tegen schade door de zon... Regelmatig te gebruiken zonder angst voor vettig haar omdat deze olie snel doordringt Lees meer
  • usp1
  • usp2
  • usp3
  • usp4
  • usp5
  • usp6

Specificaties

Merk:
Richard Solveig
EAN:
710535606973

Informatie

"De hersteller"

Haar: In de haarverzorging zal de hersteller droog en beschadigd haar behandelen. Ze is een goede bondgenoot in de zomer, en zal uw haar beschermen tegen schade door de zon... Regelmatig te gebruiken zonder angst voor vettig haar omdat deze olie snel doordringt.

Huid: De hersteller reguleert, zoals de naam al doet vermoeden, de talgsecretie zeer goed. Ze is ideaal voor de gemiddelde tot vette huid en voor de huid met neiging tot acne. Hazelnootolie we verzachtend. Ze laat u achter met een zijdezachte huid. Ze is ook een goede anti-aging-bondgenoot. De hersteller is een beschermende olie, en voorkomt uitdroging van uw huid. Bovendien voorkomt en verhelpt de hersteller zwangerschapsstriemen en littekens!

Hazelnootolie is rijk aan onverzadigde vetzuren, onverzeepbare verbindingen (5%), vitamine E, phytosterolen en carotenoïden.

Beschermende en voedende olie, voor alle huidtypes.

100% biologische hazelnootolie voor cosmetisch gebruik, gezicht, lichaam en haar.

Extractiemethode: Olie onder druk onttrokken en niet geraffineerd.

Inhoud: 100 ml

Oorsprong: Turkije

Samenstelling: Palmitinezuur 5,18%, palmitolzuur 0,14%, stearinezuur 1,84%, oliezuur 81,79%, linolzuur 10,24%, linoleenzuur 0,60%.

Bewaring: 18 maanden. Bewaar hazelnootolie in een goed gesloten fles uit de buurt van hitte (temperatuur onder de 20°C), lucht en licht.