Colour Reset Colour Remover Kit

--,-- Excl. btw*
* Excl. btw Excl. Verzendkosten
Colour Reset is een revolutie in haarverf verwijdering. Deze drie stappen formule keert het haarkleuringsproces om. Verwijdert kleur efficiënt Bevat Argan olie Verbetert haarconditie Verbetert de textuur Maakt dezelfde dag opnieuw kleuren mogelijk Herstel Lees meer
  • usp1
  • usp2
  • usp3
  • usp4
  • usp5
  • usp6

Specificaties

EAN:
5060305161412
Levertijd:
Ruim Op Voorraad

Informatie

Colour Reset is een revolutie in haarverf verwijdering. Deze drie stappen formule keert het haarkleuringsproces om.

Verwijdert kleur efficiënt
Bevat Argan olie
Verbetert haarconditie
Verbetert de textuur
Maakt dezelfde dag opnieuw kleuren mogelijk
Herstelt de natuurlijke glans
Verwijdert product opbouw
Niet getest op dieren
Veganistisch
Geen bleek

Gebruik:

De eerste stap van het de Colour Reset is het toepassen en ontwikkelen. De tweede stap bestaat uit het spoelen en stap 3 is de buffer.

Stap 1: De Colour Reset wordt geleverd in meetflessen voor gebruiksgemak. Meng allereerste gelijke hoeveelheden deel 1 en deel 2 (50 ml van elk) en breng het aan op droog haar met een borstel. Masseer het product goed in het haar.

Stap 2: Laat het product maximaal 60 minuten ontwikkelen.

Stap 3: Spoel het haar gedurende 7 tot 10 minuten uit met warm water. De tijd is afhankelijk van de haarlengte en de haartextuur.

Stap 4: Breng ongeveer 25 ml van deel 3 en schuim op (vergelijkbaar met een shampoo) en laat dit 5 minuten intrekken in het haar. Kam het product door het haar om verzadiging en verspreiding te garanderen.

Stap 5: Spoel het haar gedurende 7 tot 10 minuten uit met warm water. De tijd is afhankelijk van de haarlengte en de haartextuur.

Stap 6: Droog het haar met een handdoek,

Stap 7: Herhaal stap 4, 5 en 6.

Het volledige Colour Reset-proces is nu voltooid. Nat haar kan er donkerder uitzien, zorg er daarom voor dat het haar 100% droog is voordat een kleurbeoordeling wordt gemaakt. Zeer dik haar of haar langer dan schouderlengte kan 2 toepassingen vereisen.

Na het volledig voltooien van het Colou Reset-proces is het gewenst om het haar te kleuren. Spray lichtjes de CHI Keratin Leave In Conditioner op handdoekdroog haar. Het haar kan vervolgens gedroogd en gekleurd worden.
Resultaat:

Colour Reset keert het haarkleuringsproces om waardoor haarverf voorzichtig en efficiënt uit het haar wordt verwijderd. Dankzij de unieke formule wordt de conditie en textuur van het haar versterkt. Daarnaast wordt de natuurlijke glans van het haar hersteld. Dit maakt de Colour Reset perfect voor iedereen die op een efficiënte manier haarverf uit het haar wilt verwijderen zonder het haar te beschadigen.
Veel gestelde vragen:

Waarom zou ik Colour Reset haarverf verwijdering gebruiken?

Gebruik Colour Reset om de haarkleur veilig en voorzichtig te verwijderen zonder schade aan het haar te veroorzaken.

Voor wie is de Colour Reset haarverf verwijdering geschikt?

Voor elke klant die het haar gekleurd heeft met een geoxideerde kleur. Colour Reset verwijdert alle kleuren, ongeacht hoe lang het haar al wordt gekleurd. Er zijn bepaalde omstandigheden, zoals siliconenbeschadiging die de kleurmoleculen kan vasthouden, waardoor Colour Reset niet kan binnendringen.

Lost Colour Reset alle kleurstoffen op?

Colour Reset is zeer effectief in het verwijderen van alle professionele salon- en doe-het-zelf geoxideerde permanente kleuren. Het werkt niet op niet-geoxideerde kleuren, zoals modekleuren (rood, blauw, groen, enz.). Het verwijdert ook geen bleekwater, omdat Colour Reset het natuurlijke pigment van het haar permanent heeft veranderd.

Kan Colour Reset gedeeltelijke kleur verwijderen?

Ja, maar in plaats van het volledige proces van 60 minuten, moet het haar elke 10 minuten gecontroleerd worden.

Hoe vaak kan ik Color Reset-haarverfverwijdering gebruiken?

Je kan Color Reset tot maximaal 3 keer toepassen binnen 24 uur.

Hoe snel kan het haar gekleurd worden na het gebruik van Colour Reset?

Het haar kan direct gekleurd worden na het gebruik van Color Reset, maar houd er rekening mee dat kleurstoffen ammonia en bleek bevatten, die bij overmatig gebruik de hoofdhuid en het haar kunnen beschadigen.

Kan de kleur het beschadigde haar herstellen of het haar van de cliënt drogen?

Color Reset is ammonia en bleekvrij, waardoor de conditie van het haar niet verergert. Het bevat ook arganolie die het haar zal verrijken, conditioneren en glanzen. Het is echter niet aan te raden om Colour Reset te gebruiken als het haar beschadigd is, breekt of er eerder haarverlies is geweest.

Kan ik Color Reset gebruiken als ik zwanger ben?

Ja. Het wordt echter aanbevolen om je arts te raadplegen om er zeker van te zijn dat het je niet persoonlijk gaat beïnvloeden. Het is altijd van vitaal belang dat je een patch-test uitvoert voor een allergische reactie.