Implex Startkit

--,-- Excl. btw*
* Excl. btw Excl. Verzendkosten
 • usp1
 • usp2
 • usp3
 • usp4
 • usp5
 • usp6

Specificaties

Merk:
IMPERITY
EAN:
5999070906327

Informatie

Imperity Implex


Imperity Implex is een complete set die het haar beschermt tegen beschadiging tijdens en na het ontkleuren, oplichten en het kleuren van het haar.

Imperity Implex vermindert haarafbreuk en verzorgd het haar daarnaast op ultieme wijze. Het haar krijgt een stralende kleur en wordt ultiem verzorgd, zonder dat er beschadigingen in het haar zullen ontstaan.

Imperity Implex bestaat uit 4 unieke producten:

 • Imperity Implex Bond Regenerator
 • Imperity Implex Bond Amplifier
 • Imperity Implex Bond Sustainer Normaal/Dik haar
 • Imperity Implex Bond Sustainer Dun haar

Imperity Implex Bond Regenerator 1:

Imperity Implex Bond Regenerator is ontwikkeld om gebruikt te worden tijdens chemische behandelingen. De Bond Regenerator herenigt en herstelt de disulfidebindingen van beschadigd haar. Het haar wordt beschermt en verzorgt terwijl de chemische behandeling zal worden aangebracht op het haar.

Imperity Implex Bond Amplifier 2:

Imperity Implex Bond Amplifier is ontwikkeld om te gebruiken na de chemische behandeling. Dit product zorgt voor langer kleurbehoud. Daarnaast worden de disulfidebindingen gestabiliseerd, terwijl het haar tot diep in het haar wordt verzorgd.

Imperity Implex Bond Sustainer 3.1 Normaal/Dik haar:

Imperity Implex Bond Sustainer is een conditioner in de vorm van een creme,die de verzorging van het haar compleet maakt. Deze conditioner activeert en verfrist het haar. Dankzij lijnzaad-extract krijgt het haar een prachtige glans. Overigens zal het haar zacht aanvoelen en zal er geen pluis ontstaan in het haar.

Imperity Implex Bond Sustainer Dun haar 3.2:

Imperity Implex Bond Sustainer Dun haar beschikt over vrijwel dezelfde werkingen als het product voor normaal tot dik haar. Echter is deze verpakking uitgebracht in een spray variant en niet als een creme. Dit zorgt ervoor dat dun haar, extra body krijgt en hierdoor ook voller zal gaan ogen.

Imperity Implex Bond Sustainer Dun haar activeert en verfrist het haar. Dankzij lijnzaad-extract krijgt het haar een prachtige glans. Het haar zal zacht aanvoelen, terwijl er geen pluis in het haar ontstaat.

Gebruiksaanwijzing:

 1. Fase 1:Meng 3,5 ml Imperity Implex Bond Regenerator 1 met minstens 50 ml haarverf. Meng het vervolgens met een kwast en ga vervolgens te werk zoals staat aangegeven op de haarverf tube.

 2. Fase 2: Masseer 10-30ml Imperity Implex Bond Amplifier in nat haar. Kam het vervolgens door het haar.
  Laat het 10 minuten intrekken en spoel het vervolgens volledig uit.

 3. Fase 3: Afhankelijk van de keuze Normaal/dik haar of Dun haar een keuze maken tussen de 2 flessen van Fase 3. Breng Imperity Implex Bond Sustainer aan op nat haar. Masseer het in het haar en laat het 2-3 minuten intrekken. Spoel het vervolgens volledig uit en Fohn het haar droog.


Let op: Lees voor gebruik de bijgevoegde handleiding aandachtig door. 

Imperity Implex wordt geleverd in een pakket van 4 flessen van 200ml.

LEES ONS BLOG http://www.haarboetiek.be/nl/blogs/beauty-blog/het-ultieme-wondermiddel-tegen-haarbreuk-bij-kleur/

Let op: Lees voor gebruik de bijgevoegde handleiding aandachtig door.