Impliss Keratin Treatment 4 Producten Set

--,-- Excl. btw*
* Excl. btw Excl. Verzendkosten
Phase 1Impliss voorbereidende shampoo pH 7 500 ml Efficiënte formaldehyde- en parabenenvrije, diepreinigende shampoo voor alle haartypen.Het helpt het openen van de cuticula voor het straighten, het verzegelt de haren niet, waardoor het ook gemakkelijk s Lees meer
  • usp1
  • usp2
  • usp3
  • usp4
  • usp5
  • usp6

Specificaties

Merk:
IMPERITY
EAN:
669014418326

Informatie

Phase 1

Impliss voorbereidende shampoo pH 7 500 ml Efficiënte formaldehyde- en parabenenvrije, diepreinigende shampoo voor alle haartypen.
Het helpt het openen van de cuticula voor het straighten, het verzegelt de haren niet, waardoor het ook gemakkelijk schuimt. Gebruik: Breng het product op vochtig haar aan, schuim het op en spoel grondig.
Herhaal de handeling twee keer gedurende 5 minuten. Droog het haar tot 70%. Waarschuwing:

Alleen voor professioneel gebruik.
Buiten het bereik van kinderen houden.
Het kan enkel extern worden gebruikt.

 

Phase 2

Efficiente formaldehyde-, sulfaat- en paraben-vrije deodoriserende creme voor alle soorten haar waarbij het een direct effect heeft op de buitenkant van het haar en dus de binnenste lagen niet beschadigen.

De glyoxylzuurmoleculen worden geactiveerd door hitte en vormen een strak gebonden netwerk dat het haar beschermt en haar gedurende 2-3 maanden beschermt met behoud van van lekker glad haar.

Gebruik:

Plaats in een schaal ongeveer tussen 80/100 gram voor halflang haar.
Voor een perfecte toepassing, verdeel het haar in vier gelijke delen.
Gebruik scheidingen van 1,5 cm en gebruik een dikke kam om de haarverfcrème door het haar te verdelen.
laten inwerken voor 25 minuten.
Na het verstrijken van de termijn, gebruik een kam en een haardroger om het haar te drogen. Begin opnieuw bij de halslijn, ga verder met scheidingen van 1,5 cm en trim dan, met een stijltang 4 a 5 keer over de stukken haar, doe dit met een stijltang warmte tussen 140-220 ° C naargelang de dikte van het haa.
Spoel het haar grondig na het beëindigen van de operatie.
Waarschuwing: het gebruik van veiligheidshandschoenen en de exacte beschrijving zijn verplicht. Alleen voor professioneel gebruik. Het kan extern worden gebruikt. In geval van allergische reactie / irritatie, stop het gebruik van het product onmiddellijk.

 

Phase 3

Efficiënte formaldehyde-, sulfaat- en vrij van parabenen voor de sluiting van de cuticula, het is een vochtregulerend haarmasker voor alle haartypen. Dankzij de pH 4.0 wordt de haarlijn volledig opnieuw gesloten, waardoor het haar gedurende meerdere weken glanzend, zachter en meer gemakkelijk gekamd kan worden.

 

Gebruik: na een hittebehandeling phase 2 gedaan te hebben en deze goed naspoelen te hebben, gebruik dan een dikke kam om het product door het haar te verdelen. Duur: 2-3 minuten. Na het verstrijken van die periode, spoelt u uw haar terug grondig uit..

 

Waarschuwing: alleen voor professioneel gebruik. Vermijd contact met de ogen.

 

phase 4

Efficiënte formaldehyde-, sulfaat- en parabenvrije glioxylaat onderhoudsspray voor thuisgebruik, die de glyoxaalzuurmoleculen in het haar voor elk gebruik retourneert en de lengte van de steilheid van in het salon handhaaft.

Het bevat door warmte geactiveerde moleculen die de haarstructuur beschermen, regenereren en opnieuw opbouwen.

Deze toepassing beschermt ook tegen schadelijke UV-straling en smog.

Het haar is zachter, lichter en gemakkelijker te gebruiken al na het eerste gebruik.

 

Belangrijk: Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen.