Impliss Straightening Cream 500ml - Phase 2

--,-- Excl. btw*
* Excl. btw Excl. Verzendkosten
Efficiente formaldehyde-, sulfaat- en paraben-vrije deodoriserende creme voor alle soorten haar waarbij het een direct effect heeft op de buitenkant van het haar en dus de binnenste lagen niet beschadigen. Lees meer
  • usp1
  • usp2
  • usp3
  • usp4
  • usp5
  • usp6

Specificaties

Merk:
IMPERITY
EAN:
5999070910614

Informatie

Efficiente formaldehyde-, sulfaat- en paraben-vrije deodoriserende creme voor alle soorten haar waarbij het een direct effect heeft op de buitenkant van het haar en dus de binnenste lagen niet beschadigen.

De glyoxylzuurmoleculen worden geactiveerd door hitte en vormen een strak gebonden netwerk dat het haar beschermt en haar gedurende 2-3 maanden beschermt met behoud van van lekker glad haar.

Gebruik:

Doe in een potje ongeveer tussen de 80/100 gram voor halflang haar.
Voor een perfecte toepassing, verdeel het haar in vier gelijke delen.
Gebruik scheidingen van 1,5 cm en gebruik een dikke kam om de creme door het haar te verdelen.
Laten inwerken gedurende 25 minuten.
Na het verstrijken van de tijd, een kam gebruiken en een haardroger om het haar te drogen. Begin opnieuw bij de halslijn, ga verder met scheidingen van 1,5 cm en stijl dan, met een stijltang 4 a 5 keer over de stukken haar, doe dit met een stijltang warmte tussen 120-220° C naargelang de dikte van het haar.
Spoel het haar grondig na het beëindigen van de toepassing.

Waarschuwing: het gebruik van veiligheidshandschoenen en de exacte beschrijving zijn verplicht. Alleen voor professioneel gebruik. Het kan extern worden gebruikt. In geval van allergische reactie / irritatie, stop het gebruik van het product onmiddellijk.