Skeleton Trimmer, FX7870GE

130,00 Excl. btw* €97,00 Excl. btw AVP
* Excl. btw Excl. Verzendkosten
Voor u, kappers en kappers, heeft BaBylissPRO® de SKELETONFX - FX7870GE ontwikkeld een professionele trimmer die speciaal ontwikkeld is voor zeer nauwkeurige resultaten. Lees meer
  • usp1
  • usp2
  • usp3
  • usp4
  • usp5
  • usp6

Specificaties

Merk:
BaByliss Pro
EAN:
3030050157505

Informatie

Babyliss Pro Skeleton FX trimmer

Voor u, kappers en kappers, heeft BaBylissPRO® de SKELETONFX - FX7870GE ontwikkeld een professionele trimmer die speciaal ontwikkeld is voor zeer nauwkeurige resultaten.

Bent u soms ook geconfronteerd met het probleem van verminderd zicht tijdens uw snijopdracht vanwege de vorm van de snijkop! Dankzij het volledig externe mes dat 360 ° zicht garandeert, biedt SKELETONFX volledig zicht, met name waar de trimmer zich bevindt.

Een ander voordeel van een blootgesteld mes is dat het minder vatbaar is voor oververhitting omdat er niets in de buurt is dat de warmteproductie vergemakkelijkt.

En last but not least, met het blootgestelde mes kunt u uw instrument op 0 zetten zonder het mes te verwijderen.

Het ontworpen ontwerp, de kracht en de ergonomie zorgen voor een perfecte balans.

Ultrabestendig en 100% professioneel, het heeft een DLC / Titanium aT-mes van 40 mm instelbaar op nul en een EDM TECHNOLOGY-motor ontwikkeld in samenwerking met FERRARI. Dit alles garandeert hoge prestaties, kracht en snijnauwkeurigheid.

Uitzonderlijke batterijduur van 2 uur bereikt in ultrasnelle oplaadtijden dankzij een lithium-ionbatterij.

T-mes blootgesteld aan 360 °

Precisie DLC / titanium mes instelbaar op nul voor specifieke sneden.

Perfect om de klus af te maken, de halslijn, de baard, de contouren van de oren te tekenen, ideaal voor het tatoeëren van het haar.

Het is perfect voor creatieve en uiterst precieze werken.